It is currently Mon Jun 18, 2018 11:03 pm Advanced search

Server Keep screwing up games in the first turn

Code won't compile? Found a bug? Post here!

Server Keep screwing up games in the first turn

Postby Locksley » Wed Oct 13, 2010 5:17 pm

Games lost in the first turn. No reason given in the visualizer page.

http://ai-contest.com/visualizer.php?game_id=5869245
http://ai-contest.com/visualizer.php?game_id=5867241
http://ai-contest.com/visualizer.php?game_id=5865078
http://ai-contest.com/visualizer.php?game_id=5865072
http://ai-contest.com/visualizer.php?game_id=5863264
http://ai-contest.com/visualizer.php?game_id=5862250
http://ai-contest.com/visualizer.php?game_id=5860556

All those ones only between yesterday and today.

Every SINGLE map of the above games was checked by me locally, and the bot works fine (opponent bot does not matter, as it is the first turn, and no fleets are yet launched).

There is something VERY wrong in the server side. May be the time the server is taking to lead up .NET libraries, server overload, I do not know. But please, take a look at it. It seems same is happening to other C# users. This is not fair...

L

Edit: Submmited a bugzilla report here:
http://code.google.com/p/ai-contest/iss ... ail?id=202
Those losing the game in the very first turn using C#, star this one.

L
Locksley
Lieutenant
 
Posts: 15
Joined: Wed Sep 29, 2010 10:53 am

Return to Technical Issues

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron