[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4586: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3765)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4588: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3765)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4589: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3765)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4590: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3765)
AI Challenge Forums • View topic - Setting up the workstation with php

It is currently Tue Apr 24, 2018 11:02 pm Advanced search

Setting up the workstation with php

Topics about starter packages, visualizer or any other third party tools.
Please submit new language requests in the Language Request Forum.

Setting up the workstation with php

Postby tampe125 » Sat Oct 22, 2011 4:32 pm

hi, i'd really wish to try this challenge, sadly i only know php.
i tried to run the sample files, but it didn't work :/

currently i'm using Ubuntu 11.10.

am i missing something?

thanks in advance!
tampe125
Cadet
 
Posts: 8
Joined: Fri Oct 21, 2011 3:05 pm

Re: Setting up the workstation with php

Postby Tortortor » Sat Oct 22, 2011 8:16 pm

what the output?
Tortortor
Major
 
Posts: 37
Joined: Fri Oct 21, 2011 12:10 pm

Re: Setting up the workstation with php

Postby tampe125 » Sat Oct 22, 2011 8:58 pm

white page :/

EDIT: i forgot to enable display_errors. it seems that STDIN is a undefined constant... i forgot i have to run it from CLI. now when i try it get... a white page, no errors -.-
tampe125
Cadet
 
Posts: 8
Joined: Fri Oct 21, 2011 3:05 pm

Re: Setting up the workstation with php

Postby BearOff » Sun Oct 23, 2011 10:16 am

To run your starter bot against other bots in starter package, you should do the next steps (on Windows):

1) install python 2.7
2) if it doesn't do that, add python home dir to PATH env variable. Don't know exactly, may be reboot is needed.
3) now you should be able to run tools\play_one_game_live.cmd to see as other bots are playing.
4) let your PHP starter bot placed in c:\ants, so the command to run it is "php c:\ants\MyBot.php". You can see that in play_one_game_live.cmd there are 4 commands to run four bots, for examle, "python %~dp0sample_bots\python\HunterBot.py".
Change this command by command "php c:\ants\MyBot.php" and now play_one_game_live.cmd will play with your bot.

Nothing should be edited in starter PHP bot to get it work.
BearOff
Colonel
 
Posts: 67
Joined: Fri Oct 21, 2011 9:59 am

Re: Setting up the workstation with php

Postby tampe125 » Sun Oct 23, 2011 1:44 pm

thanks, now i figured it out :)

btw, i saw there is no support for hills in php package ;(
tampe125
Cadet
 
Posts: 8
Joined: Fri Oct 21, 2011 3:05 pm

Re: Setting up the workstation with php

Postby BearOff » Sun Oct 23, 2011 5:00 pm

BearOff
Colonel
 
Posts: 67
Joined: Fri Oct 21, 2011 9:59 am

Re: Setting up the workstation with php

Postby tampe125 » Sun Oct 23, 2011 8:01 pm

ok, i found it, i was looking to sample bot inside the tool zip.
sadly, now there is no visible function, i have double checked both package (tools and starting pack)

i guess i have to convert it from python :(
tampe125
Cadet
 
Posts: 8
Joined: Fri Oct 21, 2011 3:05 pm

Re: Setting up the workstation with php

Postby BearOff » Sun Oct 23, 2011 11:57 pm

BearOff
Colonel
 
Posts: 67
Joined: Fri Oct 21, 2011 9:59 am

Re: Setting up the workstation with php

Postby amstan » Mon Oct 24, 2011 1:30 am

It depends when you downloaded your starter package.

The php one was updated a few weeks ago to include hills.

Try redownloading it.
Alexandru M. Stan
Contest Organizer
User avatar
amstan
Contest Organizer
 
Posts: 691
Joined: Sun Jan 31, 2010 4:02 am
Location: Stoney Creek, Ontario

Re: Setting up the workstation with php

Postby tampe125 » Mon Oct 24, 2011 7:40 am

@amstan yep, i have downloaded the starting pack and everything is ok. i was looking inside the tool package

@BearOff ants.visible() it's present in python and not in PHP ;(
tampe125
Cadet
 
Posts: 8
Joined: Fri Oct 21, 2011 3:05 pm

Next

Return to Starter Packages & Tools

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron