[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
AI Challenge Forums • View topic - Invalid map dimensions

It is currently Tue Oct 23, 2018 12:57 pm Advanced search

Invalid map dimensions

Code won't compile? Found a bug? Post here!

Invalid map dimensions

Postby parazitus » Mon Feb 15, 2010 10:14 pm

parazitus
Lieutenant
 
Posts: 12
Joined: Mon Feb 15, 2010 10:08 pm

Re: Invalid map dimensions

Postby amstan » Mon Feb 15, 2010 11:16 pm

Is it just me or do you have a space after the second 11?
Alexandru M. Stan
Contest Organizer
User avatar
amstan
Contest Organizer
 
Posts: 691
Joined: Sun Jan 31, 2010 4:02 am
Location: Stoney Creek, Ontario

Re: Invalid map dimensions

Postby parazitus » Mon Feb 15, 2010 11:24 pm

I don't. I accidentally put an extra space before closing the quotes.

para
parazitus
Lieutenant
 
Posts: 12
Joined: Mon Feb 15, 2010 10:08 pm

Re: Invalid map dimensions

Postby dutchflyboy » Tue Feb 16, 2010 1:13 am

Strange, when I take your map on my computer, it works perfectly. Are you sure you didn't leave a space character somewhere?
dutchflyboy
Colonel
 
Posts: 57
Joined: Sun Feb 07, 2010 1:08 am

Re: Invalid map dimensions

Postby parazitus » Tue Feb 16, 2010 8:17 am

I've checked it and double checked it and it appears to be ok. Could you post (or even better attach if possible) your map?
I wonder if this could be a windows problem (haven't tried yet on linux).

para
parazitus
Lieutenant
 
Posts: 12
Joined: Mon Feb 15, 2010 10:08 pm

Re: Invalid map dimensions

Postby dutchflyboy » Tue Feb 16, 2010 5:20 pm

Hi,

Here's your map back :D It works perfectly on my machine (windows 7).
dutchflyboy
Colonel
 
Posts: 57
Joined: Sun Feb 07, 2010 1:08 am

Re: Invalid map dimensions

Postby parazitus » Tue Feb 16, 2010 9:28 pm

Well it still doesn't work om my machine. I tried on windows 7 and ubuntu 9.03. I might have some illegal character or.. I don't know what, I'm out of ideas.
parazitus
Lieutenant
 
Posts: 12
Joined: Mon Feb 15, 2010 10:08 pm

Re: Invalid map dimensions

Postby drasmuss » Tue Feb 16, 2010 9:45 pm

I had the same problem, it seems to be something to do with the Tron.jar engine that comes in the starter package. It must be looking for some strange newline character; the maps that come in the starter package work, but anything I make on my computer (or if you open one of the starter maps and accidentally save it) breaks it. The only fix I found was to just use the python tournament engine (viewtopic.php?f=10&t=13) which works fine with all the maps.
drasmuss
Cadet
 
Posts: 5
Joined: Wed Feb 10, 2010 1:44 am

Re: Invalid map dimensions

Postby hb44 » Tue Feb 16, 2010 11:39 pm

This map works fine for me too.

Although when I did the first cut and paste it looked like there was an extra invisible character at the end of each line.

When I saved the file as .txt this went away.
hb44
Major
 
Posts: 31
Joined: Wed Feb 10, 2010 3:46 pm

Re: Invalid map dimensions

Postby franperuzzi » Sun Feb 21, 2010 3:37 am

I use vim, and if I use :set ff=unix, then save it, the map works.
franperuzzi
Captain
 
Posts: 20
Joined: Sat Feb 20, 2010 4:40 am

Next

Return to Technical Issues

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron